Fii parte a unui program de instruire și recompense de top în industrie.

Du-ți cariera la nivelul următor, în timp ce îți consolidezi cunoștințele despre produsele și tehnologiile Intel®. Intel® Retail Edge Program oferă conținut de instruire atractiv, resurse utile și o mulțime de recompense. Cu cât înveți mai mult, cu atât mai mult poți câștiga.
Ai uitat parola? Introdu adresa de e-mail pe care ai folosit-o la înregistrare și apoi apasă butonul Trimite și îți vom trimite un link pentru resetarea parolei.

Convinge-te singur!

Convinge-te singur!

Verifică numeroasele moduri în care programul te ajută să câștigi în timp ce înveți.

100K+

Fii parte a unei comunități globale înfloritoare. Intel® Retail Edge Program îți permite să te conectezi cu alți membri, să partajezi și să înveți sfaturi de vânzare excelente, precum și să îți crești credibilitatea în fața colegilor și a angajatorului tău.

Intel® Retail Edge Program oferă experiențe de instruire uluitoare.

Se întâmplă atât de multe lucruri în lumea Intel, este bine să ai o sursă centrală pentru cea mai nouă tehnologie. Profită de module de instruire atractive vizual și rămâi atent la Intel, într-un mod distractiv și plin de satisfacții.
Procesoarele și tehnologiile Intel®
Aptitudini de vânzare
Seminarii online live
Varietate de formate
Alătură-te unei comunități online dinamice, care te ține la curent cu tehnologia de ultimă oră. Implicarea ta ne face să fim mai inteligenți, mai puternici și mai conectați.
Competiție prietenoasă
Clasamente la nivel de magazine
Programe de recomandare
Forum online activ
Intră în joc și joacă pentru a câștiga, cu povești captivante, personaje scandaloase, teme atractive și mai multe moduri de a câștiga premii! Este vorba despre spiritul de competiție și despre noi moduri de învățare uluitoare!
Clasamente
Jocuri în stil Trivia
Provocări zilnice
Promoții captivante
Niciodată nu a fost mai ușor să iei cu tine premii grozave. Cu cât accesezi mai mult activitățile de pe site, cu atât poți câștiga mai mult!
Credite de program și premii promoționale
Recompense digitale
Produse marca Intel®
Acces special
 

„Cunoștințele despre procesoarele Intel® mă ajută să vând clienților în funcție de nevoile acestora.”

George K.

„În calitate de lider de operațiuni de sector, [Intel® Retail Edge Program] mă ajută să rămân la curent și să am cunoștințe proaspete. Acest lucru mă ajută atunci când port conversații cu asociații din departamentele mele de computere.”

Keith W.

„Am găsit câteva cursuri foarte bune legate de tehnicile de vânzare. Am putut utiliza unele dintre acestea pentru a încheia o vânzare, atunci când era clar că oamenii veniseră doar să privească.”

Robert E.

„Înainte de a mă alătura Intel® Retail Edge Program, nu mă simțeam confortabil atunci când abordam clienții, dar cu [Programul], mi-am consolidat cunoștințele despre produse și sunt suficient de încrezător pentru a-mi putea ajuta clienții.”

Michael O.

„Îmi pot ajuta familia și prietenii cu sugestii despre upgrade-uri de PC.”

David D.

„[Intel® Retail Edge Program] m-a ajutat atunci când am cumpărat și sau am recomandat produse prietenilor și familiei.”

Jia Q.

„Pot să le explic clienților mai detaliat avantajele produselor Intel®.”

Ronald P.

„[Cursurile] îmi oferă subiecte de discuție, numere și procentaje în a căror precizie pot avea încredere, atunci când explic de ce un produs ar putea fi mai bun, ceea ce creează un nivel de încredere.”

Gabriel H.

„Eu repar lucruri. Să știi despre cipuri actuale, trecute și viitoare este cu siguranță util atunci când urmează să ajuți un client să înlocuiască o componentă. Să fii capabil să identifici cipurile după generație contribuie și în cazul diagnosticării.”

Ben H.

„[Cursurile] mi-au consolidat cunoștințele despre produse și capacitatea de a prezenta acest lucru clienților într-un domeniu pe care îl înțeleg.”

Cassidy C.

„[Intel® Retail Edge Program] mi-a consolidat cunoștințele despre cum și de ce produsele Intel® funcționează așa cum o fac, făcând din mine un agent de vânzări mai informat.”

Collin D.

„Cursurile mi-au oferit încredere să vorbesc cu clienți de aproape orice nivel, care doresc asistență în legătură cu computerele.”

Dinesh S.

„În calitate de manager, [Intel® Retail Edge Program] mă ajută să îmi construiesc credibilitatea cu echipa mea atunci când instruiesc și să dezvolt abilitățile de vânzare cu asociații în magazin.”

Tim O.

„[Cursurile] oferă exemple bune despre cum poate aduce tehnologia beneficii în viața clienților, exemple pe care nu le-aș putea găsi în alt mod.”

Gabriel H.

„Am preferat întotdeauna să aud vorbindu-se despre produsele Intel® direct de la sursă. În zilele noastre, Intel® Retail Edge Program permite această conexiune. Acest lucru îmi permite să fiu întotdeauna la curent.”

Anthony D.

„[Cursurile] mă ajută să rămân la curent cu ofertele disponibile, pe lângă faptul că oferă sugestii utile despre cum să vorbesc cu clienții.”

Jeremy W.

„[Intel® Retail Edge Program] mă ajută să învăț cum să comunic informațiile clienților într-un mod inteligibil și abordabil.”

Steven W.

„Cursurile îmi oferă idei de cuvinte și analogii simple, pentru a le putea explica oamenilor obișnuiți, care nu au nicio idee despre tehnologie.”

Kelly H.

„În calitate de tehnician în reparații, [Intel® Retail Edge Program] mă ajută să fiu mai informat cu privire la tehnologia cu care/pe care lucrez și să vorbesc colegilor și clienților mei, referitor la aspectele mai tehnice ale rolului meu.”

Brady S.

„Am realizat multe vânzări digitale, iar clienții mi-au spus că vor să lucreze doar cu mine, pentru că informațiile necesare. Acestea sunt informațiile pe care le-am învățat în cadrul Intel® Retail Edge Program.”

Manfred L.

Profită la maxim de cursurile noastre de instruire, cu aplicația noastră mobilă.

Accesează conținut de instruire, oriunde te-ai afla
Cursuri online și offline disponibile
Aplicații Android și iOS disponibile

Începe să înveți și să câștigi astăzi!

ÎNSCRIE-TE ACUM