Legyen egy globális, iparági vezetőképzési és -jutalmazó program részese.

Emelje karrierjét a következő szintre, és fokozza az Intel® termékekkel és technológiákkal kapcsolatos ismereteit. Az Intel® Retail Edge program megnyerő képzési tartalmakat, hasznos erőforrásokat és rengeteg jutalmat kínál. Minél többet tanul, annál jobban gazdagodhat.
Elfelejtette jelszavát? Adja meg a regisztrációkor használt e-mail címét, utána kattintson az Elküldés gombra, és e-mailben küldünk egy hivatkozást, amellyel új jelszót hozhat létre .

Nézze meg Ön is!

Nézze meg Ön is!

Nézze meg, milyen módokon segít Önnek a program gazdagodni, miközben tanul.

100K+

Legyen egy virágzó globális közösség része! Az Intel® Retail Edge program lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen más tagokkal, hasznos értékesítési tippeket osszon meg velük és ismerjen meg, és hitelességet alakítson ki társaival és munkáltatójával.

Az Intel® Retail Edge program lenyűgöző képzési élményeket kínál.

Az Intel világában nagyon sok minden történik, ezért jó, ha van egy központi forrásunk a legújabb technológiákhoz. Mélyedjen el a szemléltető képzési modulokban, és maradjon naprakész az Intellel kapcsolatban szórakoztató és jutalmazó módon.
Intel® processzorok és technológiák
Értékesítési ismeretek
Élő webináriumok
Különböző formátumok
Csatlakozzon egy dinamikus online közösséghez, amely segít, hogy naprakész maradjon a legmodernebb technológiákkal kapcsolatban. Az Ön közreműködése mindannyiunkat okosabbá, erősebbé tesz és kapcsolatban tart.
Barátságos verseny
Üzleti szintű rangsorok
Ajánlási programok
Aktív online fórum
Vegyen részt a játékban és játsszon a nyerésre, magával ragadó történetekkel, botrányos karakterekkel, megnyerő témákkal és további nyerési lehetőségekkel! A versenyszellem és a tanulás izgalmas, új formái mindenekfelett!
Eredményjelző táblák
Kvíz stílusú játékok
Napi kihívások
Megnyerő promóciók
Még soha nem volt ilyen könnyű fantasztikus nyereményeket nyerni. Minél inkább elmerül az oldalon a tevékenységekben, annál többet nyerhet!
Programkreditek és promóciós díjak
Digitális jutalmak
Intel® márkás árucikkek
Különleges hozzáférés
 

„Az Intel® processzorok ismerete segít nekem az ügyfelek igényei szerinti eladásban.”

George K.

„Területi operatív igazgatóként [az Intel® Retail Edge Program] segít naprakészen és frissen tartani tudásomat. Ez nagy segítség, ha a számítógépes részlegeken beszélgetek munkatársaimmal.”

Keith W.

„Nagyon jó képzések érhetőek el az értékesítési technikákkal kapcsolatban. Néhányat használtam közülük üzletkötésre olyan emberekkel, akik nyilvánvalóan csak körülnéztek.”

Robert E.

„Mielőtt az Intel® Retail Edge programhoz csatlakoztam volna, nem voltam magabiztos a vásárlókhoz való közeledésben, de [a programmal] bővítettem termékismereteimet, és így már elég magabiztos vagyok, hogy segítsek a vásárlóknak.”

Michael O.

„Tudok segíteni a családomnak és a barátaimnak számítógépes frissítésekkel kapcsolatos javaslatokkal.”

David D.

„[Az Intel® Retail Edge Program] abban segített nekem, hogy milyen termékeket vegyek és ajánljak barátaim és családtagjaim számára.”

Jia Q.

„Részletesebben el tudom magyarázni az ügyfeleknek az Intel® termékek előnyeit.”

Ronald P.

„[A képzések] olyan beszédtémákat, számokat és százalékokat nyújtanak, amelyekre számíthatok, hogy pontosan elmagyarázhassam, mi miért jobb és ez egyfajta magabiztosságot ad.”

Gabriel H.

„Javítással foglalkozom. Az aktuális, múltbéli és jövőben várható chipekkel kapcsolatos ismeretek segítenek abban, hogy segítsek az ügyfélnek egy alkatrész helyettesítésében. A chipek generáció szerinti azonosítása segít a diagnosztikában is.”

Ben H.

„[A képzések] bővítették termékismereteimet, és segítettek abban, hogy meg is tudjam ezeket úgy fogalmazni a vásárlók számára, hogy ők is megértsék.”

Cassidy C.

„[Az Intel® Retail Edge program] bővítette tudásomat azzal kapcsolatban, hogy az Intel® termékek hogyan működnek és miért úgy, ahogy, így átfogó tudással rendelkező értékesítővé váltam.”

Collin D.

„A képzések magabiztosságot adtak nekem, hogy szinte minden szintű számítógépes segítséget kérő ügyféllel beszéljek.”

Dinesh S.

„Menedzserként [az Intel® Retail Edge program] segít hitelességet építeni a csapatommal, amikor értékesítési ismereteket gyakorlunk és fejlesztünk az üzlet munkatársaival együtt.”

Tim O.

„[A képzések] jó példákat mutatnak, hogy a technológia milyen hasznokkal jár a vásárlók életében, amelyekre egyébként nem is gondoltam volna.”

Gabriel H.

„Mindig előnyben részesítettem, ha az Intel® termékekkel kapcsolatban közvetlenül a forrástól hallhattam. Ma az Intel® Retail Edge program lehetővé teszi ezt a kapcsolatot. Ez lehetővé teszi, hogy mindig tájékozott legyek.”

Anthony D.

„[A képzések] segítenek, hogy naprakész legyek a rendelkezésre álló ajánlatokkal kapcsolatban, és hasznos javaslatokat is ad, hogy hogyan beszéljek az ügyfelekkel.”

Jeremy W.

„[Az Intel® Retail Edge program] segít megtanulni, hogyan lehet továbbítani az információkat a vásárlóknak követhető és érthető módon.”

Steven W.

„A képzések ötleteket adnak az egyszerű szavakra és az analógiákra is, amelyeket a mindennapi emberek számára is használhatok a számítógépes kifejezések és funkciók magyarázatához úgy, hogy nekik fogalmuk sincs a technológiákról.”

Kelly H.

„Javító technikusként [az Intel® Retail Edge program] segít, hogy tájékozottabb legyek azokkal a technológiákkal kapcsolatban, amelyekkel dolgozom, és munkatársaimmal és ügyfeleimmel a munkám műszaki oldaláról is beszélhessek.”

Brady S.

„Sok digitális értékesítést végeztem, és az ügyfelek azt mondták, hogy csak velem szeretnének dolgozni, mert biztos tudásom van. Ezt a tudást az Intel® Retail Edge programból szereztem.”

Manfred L.

Hozza ki a legtöbbet képzésünkből a mobilalkalmazásunkkal.

Bárhol is jár éppen, hozzáférhet a képzési tartalmakhoz
Online és offline képzések is elérhetőek
Android és iOS alkalmazások is rendelkezésre állnak

Kezdjen el tanulni és nyerni még ma!

REGISZTRÁCIÓ