Maak deel uit van een wereldwijd, toonaangevend opleidings- en beloningsprogramma.

Til je carrière naar een hoger niveau en vergroot je kennis van Intel® producten en technologieën. Het Intel® Retail Edge Program biedt boeiende trainingsinhoud, nuttige bronnen en een heleboel beloningen. Hoe meer je leert, hoe meer je kunt verdienen.
Wachtwoord vergeten? Voer het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld en klik op Verzenden. Je ontvangt dan per e-mail een koppeling voor het resetten van je wachtwoord.

Kijk zelf maar!

Kijk zelf maar!

Bekijk de vele manieren waarop het programma je helpt te verdienen terwijl je leert.

100K+

Maak deel uit van een bloeiende wereldwijde gemeenschap. Het Intel® Retail Edge Program stelt je in staat om in contact te komen met andere leden, geweldige verkooptips te delen en te leren, en geloofwaardigheid op te bouwen bij je collega's en werkgever.

Het Intel® Retail Edge Program levert verbazingwekkende trainingservaringen.

Nu er zoveel gebeurt in de wereld van Intel, is het goed om een centrale bron te hebben voor de nieuwste technologie. Duik in visueel boeiende trainingsmodules en maak scherp blijven over Intel leuk en belonend.
Intel® processors en technologieën
Verkoopvaardigheden
Live webinars
Verscheidenheid aan formats
Word lid van een dynamische online community die je op de hoogte houdt van de allernieuwste technologie. Je betrokkenheid maakt ons allemaal slimmer, sterker en meer verbonden.
De vriendschappelijke wedstrijd
Klassement winkelniveau
Verwijzingsprogramma's
Actief online forum
Doe mee en speel om te winnen, met meeslepende verhaallijnen, waanzinnige personages, boeiende thema's en meer manieren om prijzen te winnen! Het gaat allemaal om competitieve en leuke nieuwe manieren om te leren!
Klassement
Games in triviastijl
Dagelijkse uitdagingen
Boeiende promoties
Het was nog nooit zo gemakkelijk om geweldige prijzen mee naar huis te nemen. Hoe meer je je verdiept in de activiteiten op de site, hoe meer je kunt verdienen!
Program credits en promotionele prijzen
Digitale beloningen
Intel® merkartikelen
Speciale toegang
 

"De kennis van Intel® processors helpt me om aan klanten te verkopen op basis van hun behoeften."

George K.

"Als operationeel districtleider helpt [het Intel® Retail Edge Program] me om op de hoogte te blijven van alle kennis. Dit helpt bij het voeren van gesprekken met medewerkers in mijn computerafdelingen."

Keith W.

"Er zijn enkele zeer goede trainingen geweest over verkooptechnieken. Sommige heb ik kunnen gebruiken om een verkoop te sluiten toen mensen duidelijk alleen maar aan het kijken waren."

Robert E.

"Voordat ik aan het Intel® Retail Edge Program deelnam, voelde ik me niet op mijn gemak bij het benaderen van klanten, maar met [het Program] heb ik mijn productkennis vergroot en ben ik zelfverzekerd genoeg om klanten te helpen."

Michael O.

"Ik kan familie en vrienden ook helpen met suggesties voor pc-upgrades."

David D.

"[Het Intel® Retail Edge program] heeft me geholpen bij het kopen en aanbevelen van producten aan vrienden en familie."

Jia Q.

"Ik ben in staat om de voordelen van Intel® producten in meer detail aan klanten uit te leggen."

Ronald P.

"[De trainingen] geven me gespreksonderwerpen, cijfers en percentages die ik kan vertrouwen wanneer ik uitleg waarom iets beter zou kunnen zijn, wat een bepaald vertrouwen opbouwt."

Gabriel H.

"Ik repareer dingen. Kennis van huidige, eerdere en opkomende chips helpt zeker wanneer het erop aankomt een klant te helpen bij het vervangen van een component. Chips kunnen identificeren per generatie helpt ook bij de diagnostiek."

Ben H.

"[De trainingen] hebben geholpen bij mijn productkennis en het vermogen om dat aan klanten uit te leggen op een manier die zij begrijpen."

Cassidy C.

"[Het Intel® Retail Edge Program] heeft mijn kennis vergroot over hoe en waarom Intel® producten werken zoals ze werken, waardoor ik een meer veelzijdige verkoper ben geworden."

Collin D.

"De trainingen hebben me het vertrouwen gegeven om te praten met bijna elk soort klant dat op zoek is naar computerhulp."

Dinesh S.

"Als manager helpt [het Intel® Retail Edge Program] me om geloofwaardigheid op te bouwen bij mijn team bij het coachen en ontwikkelen van verkoopvaardigheden met medewerkers in de hele winkel."

Tim O.

"[De trainingen] geven goede voorbeelden van hoe de technologie klanten kan helpen in hun leven waar ik anders misschien niet aan zou denken."

Gabriel H.

"Ik heb er altijd de voorkeur aan gegeven om rechtstreeks van de bron over Intel® producten te horen. In het huidige landschap maakt het Intel® Retail Edge Program die verbinding mogelijk. Hierdoor kan ik altijd op de hoogte zijn."

Anthony D.

"[De trainingen] helpen me op de hoogte te blijven van het beschikbare aanbod en geven bovendien nuttige suggesties over hoe ik met klanten moet praten."

Jeremy W.

"[Het Intel® Retail Edge Program] helpt me om te leren hoe ik de informatie op een herkenbare, begrijpelijke manier aan klanten kan overbrengen."

Steven W.

"De trainingen geven me ideeën voor eenvoudige woorden en analogieën die ik kan gebruiken om computertermen en -functies uit te leggen aan gewone mensen die geen flauw benul hebben van technologie."

Kelly H.

"Als reparatietechnicus helpt [het Intel® Retail Edge Program] me om beter geïnformeerd te zijn over de technologie waar ik aan/mee werk en ook om de meer technische delen van mijn functie met mijn collega's en klanten te bespreken."

Brady S.

"Ik heb veel digitale verkoop gedaan en klanten hebben me verteld dat ze alleen met mij willen werken omdat ik mijn informatie ken. Dit is de informatie die ik heb geleerd van het Intel® Retail Edge Program."

Manfred L.

Haal alles uit onze training met onze mobiele app.

Toegang tot trainingsinhoud, waar je ook bent
Online en offline trainingen beschikbaar
Android- en iOS-apps beschikbaar

Begin vandaag nog met leren en verdienen!

REGISTREER NU