Γίνετε μέλος ενός παγκόσμιου και πρωτοπόρου προγράμματος εκπαίδευσης και επιβραβεύσεων.

Ανεβείτε επίπεδο στην καριέρα σας ενισχύοντας τις γνώσεις σας για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες Intel®. Το Intel® Retail Edge Program παρέχει ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, χρήσιμους πόρους και πληθώρα βραβείων. Όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερα κέρδη να περιμένετε.
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας; Γράψτε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία κάνατε την εγγραφή σας, κατόπιν πατήστε Συνέχεια και θα σας στείλουμε τον κωδικό πρόσβασής σας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το πρόγραμμα σας βοηθά να κερδίζετε ενώ μαθαίνετε.

100K+

Γίνετε μέλος μιας ακμάζουσας παγκόσμιας κοινότητας. Το Intel® Retail Edge Program σάς επιτρέπει να συνδέεστε με άλλα μέλη, να κοινοποιείτε και να μαθαίνετε εξαιρετικές συμβουλές πωλήσεων και να αυξήσετε το κύρος σας απέναντι στους συνεργάτες και τον εργοδότη σας.

Το Intel® Retail Edge Program προσφέρει εκπληκτικές εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Με τόσα που συμβαίνουν στον κόσμο της Intel, είναι καλό να έχετε μια κεντρική πηγή πληροφοριών για τις τελευταίες τεχνολογίες. Παρακολουθήστε μαθήματα με ενδιαφέρον εποπτικό υλικό και ενημερωθείτε για την Intel με τρόπο ευχάριστο και ανταποδοτικό.
Επεξεργαστές και τεχνολογίες Intel®
Δεξιότητες πωλήσεων
Ζωντανά webinar
Ποικιλία μορφών
Γίνετε μέλος μιας δυναμικής διαδικτυακής κοινότητας που σας κρατάει σε επαφή με τις τεχνολογίες αιχμής. Η συμμετοχή σας μας καθιστά όλους εξυπνότερους, ισχυρότερους και πιο συνδεδεμένους.
Φιλικός ανταγωνισμός
Πίνακας κορυφαίων καταστήματος
Προγράμματα παραπομπής
Ενεργό διαδικτυακό φόρουμ
Μπείτε στο παιχνίδι και παίξτε για να κερδίσετε, με συναρπαστικές ιστορίες, εξωφρενικούς χαρακτήρες, ενδιαφέροντα θέματα και περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε βραβεία! Όλα έχουν να κάνουν με το πνεύμα του ανταγωνισμού και συναρπαστικούς νέους τρόπους μάθησης!
Πίνακες κορυφαίων
Παιχνίδια γνώσεων
Καθημερινές προκλήσεις
Συναρπαστικοί διαγωνισμοί
Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να αποκτήσετε φοβερά έπαθλα. Όσο περισσότερο ασχολείστε με τις δραστηριότητες του ιστοτόπου, τόσο περισσότερα μπορείτε να κερδίσετε!
Βαθμοί προγράμματος και έπαθλα διαγωνισμών
Ψηφιακά βραβεία
Εμπορεύματα με την επωνυμία «Intel®»
Ειδική πρόσβαση
 

«Η γνώση των επεξεργαστών Intel® με βοηθά να πουλάω στους πελάτες με βάση τις ανάγκες τους».

George K.

«Ως επικεφαλής περιφερειακών λειτουργιών, [το Intel® Retail Edge Program] με βοηθά να παραμείνω ενημερωμένος και να αποκτήσω νέες γνώσεις. Αυτό βοηθά κατά τη συνομιλία με πωλητές στα τμήματα υπολογιστών».

Keith W.

«Υπάρχουν μερικά πολύ καλά μαθήματα για τις τεχνικές πωλήσεων. Χρησιμοποίησα μερικές τους για να κλείσω μια πώληση παρότι οι πελάτες προφανώς έκαναν showrooming».

Robert E.

«Πριν λάβω μέρος στο Intel® Retail Edge Program δεν πλησίαζα άνετα τους πελάτες, αλλά χάρη [στο Πρόγραμμα] έχω ενισχύσει τις γνώσεις μου για τα προϊόντα και την αυτοπεποίθησή μου ώστε να βοηθώ τους πελάτες».

Michael O.

«Μπορώ επίσης να βοηθώ φίλους και συγγενείς προτείνοντας αναβαθμίσεις για τους υπολογιστές τους».

David D.

«[Το Intel® Retail Edge Program] με βοήθησε κατά την αγορά και την πρόταση προϊόντων σε φίλους και συγγενείς».

Jia Q.

«Μπορώ να εξηγήσω τα οφέλη των προϊόντων Intel® με περισσότερες λεπτομέρειες στους πελάτες».

Ronald P.

«[Τα μαθήματα] μου δίνουν θέματα συζήτησης, αριθμούς και ποσοστά τα οποία μπορώ να εμπιστευτώ, ώστε να εξηγώ με ακρίβεια γιατί κάτι ίσως είναι καλύτερο, εμπνέοντας έτσι εμπιστοσύνη».

Gabriel H.

«Κάνω επισκευές. Η γνώση για τα τρέχοντα, τα παλιά και τα επερχόμενα chip σίγουρα είναι χρήσιμη όταν βοηθάει έναν πελάτη να αντικαταστήσει ένα εξάρτημα. Η ικανότητα αναγνώρισης των chip κατά γενιά βοηθά επίσης κατά τον διαγνωστικό έλεγχο».

Ben H.

«[Τα μαθήματα] έχουν βοηθήσει στις γνώσεις μου για τα προϊόντα και στην ικανότητά μου να εκφράζω αυτές τις γνώσεις στους πελάτες με κατανοητό τρόπο».

Cassidy C.

«[Το Intel® Retail Edge Program] έχει πλουτίσει τις γνώσεις μου για το πώς και γιατί τα προϊόντα Intel® λειτουργούν όπως λειτουργούν, καθιστώντας με καλύτερα πληροφορημένο πωλητή».

Collin D.

«Τα μαθήματα μου δίνουν την αυτοπεποίθηση να μιλάω σε πελάτες σχεδόν οποιουδήποτε επιπέδου που αναζητούν βοήθεια σε θέματα υπολογιστών».

Dinesh S.

«Ως διευθυντή, [το Intel® Retail Edge Program] με βοηθά να αυξάνω το κύρος μου απέναντι στην ομάδα μου κατά την εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων με πωλητές σε όλο το κατάστημα».

Tim O.

«[Τα μαθήματα] παρέχουν καλά παραδείγματα για το πώς η τεχνολογία μπορεί να ωφελήσει τους πελάτες στη ζωή τους, τα οποία δεν θα μπορούσα να έχω σκεφτεί αλλιώς».

Gabriel H.

«Πάντα προτιμούσα να ακούω για τα προϊόντα Intel® κατευθείαν από την πηγή. Στο σημερινό τοπίο, το Intel® Retail Edge Program επιτρέπει αυτήν τη σύνδεση. Έτσι μπορώ να έχω αδιάλειπτη ενημέρωση».

Anthony D.

«[Τα μαθήματα] με βοηθούν να ενημερώνομαι διαρκώς για τα διαθέσιμα προϊόντα, ενώ επίσης προσφέρουν χρήσιμες προτάσεις για τον τρόπο συνομιλίας με τους πελάτες».

Jeremy W.

«[Το Intel® Retail Edge Program] με βοηθά να μάθω πώς να μεταφέρω τις πληροφορίες στους πελάτες με τρόπο πρακτικό και κατανοητό».

Steven W.

«Τα μαθήματα μου δίνουν ιδέες για απλές λέξεις και παρομοιώσεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να εξηγήσω τους όρους και τα χαρακτηριστικά των υπολογιστών στους καθημερινούς ανθρώπους που δεν έχουν γνώση για την τεχνολογία».

Kelly H.

«Ως τεχνικό επισκευών, [το Intel® Retail Edge Program] με βοηθά να ενημερώνομαι περισσότερο για την τεχνολογία με την οποία εργάζομαι και επίσης να εξηγώ τα πιο τεχνικά μέρη του ρόλου μου στους συνεργάτες και τους πελάτες μου».

Brady S.

«Έχω κάνει πολλές ψηφιακές πωλήσεις και έχω ακούσει από πελάτες μου ότι θέλουν να συνεργαστούν μόνο μαζί μου επειδή γνωρίζω πληροφορίες. Αυτές τις πληροφορίες τις έχω μάθει από το Intel® Retail Edge Program».

Manfred L.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την εκπαίδευσή μας με την εφαρμογή για κινητά.

Αποκτήστε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο όπου και αν βρίσκεστε
Διατίθενται μαθήματα εντός και εκτός σύνδεσης
Διατίθενται εφαρμογές για Android και iOS

Ξεκινήστε να μαθαίνετε και να κερδίζετε σήμερα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ