Fii parte a unui program de instruire și recompense de top în industrie.

Du-ți cariera la nivelul următor, în timp ce îți consolidezi cunoștințele despre produsele și tehnologiile Intel®. Intel® Retail Edge Program oferă conținut de instruire atractiv, resurse utile și o mulțime de recompense. Cu cât înveți mai mult, cu atât mai mult poți câștiga.
Ai uitat parola? Introdu adresa de e-mail pe care ai folosit-o la înregistrare și apoi apasă butonul Trimite și îți vom trimite un link pentru resetarea parolei.

Convinge-te singur!

Convinge-te singur!

Verifică numeroasele moduri în care programul te ajută să câștigi în timp ce înveți.

100K+

Fii parte a unei comunități globale înfloritoare. Intel® Retail Edge Program îți permite să te conectezi cu alți membri, să partajezi și să înveți sfaturi de vânzare excelente, precum și să îți crești credibilitatea în fața colegilor și a angajatorului tău.

Intel® Retail Edge Program oferă experiențe de instruire uluitoare.

Se întâmplă atât de multe lucruri în lumea Intel, este bine să ai o sursă centrală pentru cea mai nouă tehnologie. Profită de module de instruire atractive vizual și rămâi atent la Intel, într-un mod distractiv și plin de satisfacții.
Procesoarele și tehnologiile Intel®
Aptitudini de vânzare
Seminarii online live
Varietate de formate
Alătură-te unei comunități online dinamice, care te ține la curent cu tehnologia de ultimă oră. Implicarea ta ne face să fim mai inteligenți, mai puternici și mai conectați.
Competiție prietenoasă
Clasamente la nivel de magazine
Programe de recomandare
Forum online activ
Intră în joc și joacă pentru a câștiga, cu povești captivante, personaje scandaloase, teme atractive și mai multe moduri de a câștiga premii! Este vorba despre spiritul de competiție și despre noi moduri de învățare uluitoare!
Clasamente
Jocuri în stil Trivia
Provocări zilnice
Promoții captivante
Niciodată nu a fost mai ușor să iei cu tine premii grozave. Cu cât accesezi mai mult activitățile de pe site, cu atât poți câștiga mai mult!
Credite de program și premii promoționale
Recompense digitale
Produse marca Intel®
Acces special
 

Profită la maxim de cursurile noastre de instruire, cu aplicația noastră mobilă.

Accesează conținut de instruire, oriunde te-ai afla
Cursuri online și offline disponibile
Aplicații Android și iOS disponibile

Începe să înveți și să câștigi astăzi!

ÎNSCRIE-TE ACUM