Maak deel uit van een wereldwijd, toonaangevend opleidings- en beloningsprogramma.

Til je carrière naar een hoger niveau en vergroot je kennis van Intel® producten en technologieën. Het Intel® Retail Edge Program biedt boeiende trainingsinhoud, nuttige bronnen en een heleboel beloningen. Hoe meer je leert, hoe meer je kunt verdienen.
Wachtwoord vergeten? Voer het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld en klik op Verzenden. Je ontvangt dan per e-mail een koppeling voor het resetten van je wachtwoord.

Kijk zelf maar!

Kijk zelf maar!

Bekijk de vele manieren waarop het programma je helpt te verdienen terwijl je leert.

100K+

Maak deel uit van een bloeiende wereldwijde gemeenschap. Het Intel® Retail Edge Program stelt je in staat om in contact te komen met andere leden, geweldige verkooptips te delen en te leren, en geloofwaardigheid op te bouwen bij je collega's en werkgever.

Het Intel® Retail Edge Program levert verbazingwekkende trainingservaringen.

Nu er zoveel gebeurt in de wereld van Intel, is het goed om een centrale bron te hebben voor de nieuwste technologie. Duik in visueel boeiende trainingsmodules en maak scherp blijven over Intel leuk en belonend.
Intel® processors en technologieën
Verkoopvaardigheden
Live webinars
Verscheidenheid aan formats
Word lid van een dynamische online community die je op de hoogte houdt van de allernieuwste technologie. Je betrokkenheid maakt ons allemaal slimmer, sterker en meer verbonden.
De vriendschappelijke wedstrijd
Klassement winkelniveau
Verwijzingsprogramma's
Actief online forum
Doe mee en speel om te winnen, met meeslepende verhaallijnen, waanzinnige personages, boeiende thema's en meer manieren om prijzen te winnen! Het gaat allemaal om competitieve en leuke nieuwe manieren om te leren!
Klassement
Games in triviastijl
Dagelijkse uitdagingen
Boeiende promoties
Het was nog nooit zo gemakkelijk om geweldige prijzen mee naar huis te nemen. Hoe meer je je verdiept in de activiteiten op de site, hoe meer je kunt verdienen!
Program credits en promotionele prijzen
Digitale beloningen
Intel® merkartikelen
Speciale toegang
 

Haal alles uit onze training met onze mobiele app.

Toegang tot trainingsinhoud, waar je ook bent
Online en offline trainingen beschikbaar
Android- en iOS-apps beschikbaar

Begin vandaag nog met leren en verdienen!

REGISTREER NU