Legyen egy globális, iparági vezetőképzési és -jutalmazó program részese.

Emelje karrierjét a következő szintre, és fokozza az Intel® termékekkel és technológiákkal kapcsolatos ismereteit. Az Intel® Retail Edge program megnyerő képzési tartalmakat, hasznos erőforrásokat és rengeteg jutalmat kínál. Minél többet tanul, annál jobban gazdagodhat.
Elfelejtette jelszavát? Adja meg a regisztrációkor használt e-mail címét, utána kattintson az Elküldés gombra, és e-mailben küldünk egy hivatkozást, amellyel új jelszót hozhat létre .

Nézze meg Ön is!

Nézze meg Ön is!

Nézze meg, milyen módokon segít Önnek a program gazdagodni, miközben tanul.

100K+

Legyen egy virágzó globális közösség része! Az Intel® Retail Edge program lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen más tagokkal, hasznos értékesítési tippeket osszon meg velük és ismerjen meg, és hitelességet alakítson ki társaival és munkáltatójával.

Az Intel® Retail Edge program lenyűgöző képzési élményeket kínál.

Az Intel világában nagyon sok minden történik, ezért jó, ha van egy központi forrásunk a legújabb technológiákhoz. Mélyedjen el a szemléltető képzési modulokban, és maradjon naprakész az Intellel kapcsolatban szórakoztató és jutalmazó módon.
Intel® processzorok és technológiák
Értékesítési ismeretek
Élő webináriumok
Különböző formátumok
Csatlakozzon egy dinamikus online közösséghez, amely segít, hogy naprakész maradjon a legmodernebb technológiákkal kapcsolatban. Az Ön közreműködése mindannyiunkat okosabbá, erősebbé tesz és kapcsolatban tart.
Barátságos verseny
Üzleti szintű rangsorok
Ajánlási programok
Aktív online fórum
Vegyen részt a játékban és játsszon a nyerésre, magával ragadó történetekkel, botrányos karakterekkel, megnyerő témákkal és további nyerési lehetőségekkel! A versenyszellem és a tanulás izgalmas, új formái mindenekfelett!
Eredményjelző táblák
Kvíz stílusú játékok
Napi kihívások
Megnyerő promóciók
Még soha nem volt ilyen könnyű fantasztikus nyereményeket nyerni. Minél inkább elmerül az oldalon a tevékenységekben, annál többet nyerhet!
Programkreditek és promóciós díjak
Digitális jutalmak
Intel® márkás árucikkek
Különleges hozzáférés
 

Hozza ki a legtöbbet képzésünkből a mobilalkalmazásunkkal.

Bárhol is jár éppen, hozzáférhet a képzési tartalmakhoz
Online és offline képzések is elérhetőek
Android és iOS alkalmazások is rendelkezésre állnak

Kezdjen el tanulni és nyerni még ma!

REGISZTRÁCIÓ