Γίνετε μέλος ενός παγκόσμιου και πρωτοπόρου προγράμματος εκπαίδευσης και επιβραβεύσεων.

Ανεβείτε επίπεδο στην καριέρα σας ενισχύοντας τις γνώσεις σας για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες Intel®. Το Intel® Retail Edge Program παρέχει ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, χρήσιμους πόρους και πληθώρα βραβείων. Όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερα κέρδη να περιμένετε.
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας; Γράψτε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία κάνατε την εγγραφή σας, κατόπιν πατήστε Συνέχεια και θα σας στείλουμε τον κωδικό πρόσβασής σας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το πρόγραμμα σας βοηθά να κερδίζετε ενώ μαθαίνετε.

100K+

Γίνετε μέλος μιας ακμάζουσας παγκόσμιας κοινότητας. Το Intel® Retail Edge Program σάς επιτρέπει να συνδέεστε με άλλα μέλη, να κοινοποιείτε και να μαθαίνετε εξαιρετικές συμβουλές πωλήσεων και να αυξήσετε το κύρος σας απέναντι στους συνεργάτες και τον εργοδότη σας.

Το Intel® Retail Edge Program προσφέρει εκπληκτικές εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Με τόσα που συμβαίνουν στον κόσμο της Intel, είναι καλό να έχετε μια κεντρική πηγή πληροφοριών για τις τελευταίες τεχνολογίες. Παρακολουθήστε μαθήματα με ενδιαφέρον εποπτικό υλικό και ενημερωθείτε για την Intel με τρόπο ευχάριστο και ανταποδοτικό.
Επεξεργαστές και τεχνολογίες Intel®
Δεξιότητες πωλήσεων
Ζωντανά webinar
Ποικιλία μορφών
Γίνετε μέλος μιας δυναμικής διαδικτυακής κοινότητας που σας κρατάει σε επαφή με τις τεχνολογίες αιχμής. Η συμμετοχή σας μας καθιστά όλους εξυπνότερους, ισχυρότερους και πιο συνδεδεμένους.
Φιλικός ανταγωνισμός
Πίνακας κορυφαίων καταστήματος
Προγράμματα παραπομπής
Ενεργό διαδικτυακό φόρουμ
Μπείτε στο παιχνίδι και παίξτε για να κερδίσετε, με συναρπαστικές ιστορίες, εξωφρενικούς χαρακτήρες, ενδιαφέροντα θέματα και περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε βραβεία! Όλα έχουν να κάνουν με το πνεύμα του ανταγωνισμού και συναρπαστικούς νέους τρόπους μάθησης!
Πίνακες κορυφαίων
Παιχνίδια γνώσεων
Καθημερινές προκλήσεις
Συναρπαστικοί διαγωνισμοί
Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να αποκτήσετε φοβερά έπαθλα. Όσο περισσότερο ασχολείστε με τις δραστηριότητες του ιστοτόπου, τόσο περισσότερα μπορείτε να κερδίσετε!
Βαθμοί προγράμματος και έπαθλα διαγωνισμών
Ψηφιακά βραβεία
Εμπορεύματα με την επωνυμία «Intel®»
Ειδική πρόσβαση
 

Αξιοποιήστε στο έπακρο την εκπαίδευσή μας με την εφαρμογή για κινητά.

Αποκτήστε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο όπου και αν βρίσκεστε
Διατίθενται μαθήματα εντός και εκτός σύνδεσης
Διατίθενται εφαρμογές για Android και iOS

Ξεκινήστε να μαθαίνετε και να κερδίζετε σήμερα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ